AMMATILLINEN HOITO MEGALOPOLIKSESSA

Toiminnan tarkoituksena on ratkaista kaikki kasvojen, kaulan ja dekolteen ihon tärkeimmät ongelmat: Ihon häipyminen ja ikääntyminen Tahnamainen ja tylsä ihonväri Kasvojen ryppyjä Atonisuus kaulassa ja dekolteettialueella Ikään liittyvien muutosten ehkäisy Seborrhea ja akne eriasteisia monimutkaisuus Laajentuneet huokoset Kuivuminen, kuivuus ja hilseily Rosacea Hyperkeratoosi

CO2-KARBOKSITERAPIA

Ei-invasiivisia (ei-injektio) CO2 CARBOXYTHERAPY on ainutlaatuinen tekniikka perustuu kylläisyyttä ihon solujen hapen kanssa, kiitos annostellaan käyttöönotto hiilidioksidia. Menettelyn aikana mikroverenkierto lisääntyy, kudostrofismi paranee ja ihon immuniteetti vahvistuu. CO2-karboksiterapia on ehdottoman turvallinen ja hygieeninen menettely rikkomatta ihon koskemattomuutta. Kasvojen ihon nuoruus, kauneus ja terveys ilman injektioita!. Tarkoitus: turgorin menetys, valokuvan ikääntyminen, Krono-ikääntyminen, turvotus, ruusufinni, tahnamainen iho. Hoitojakso: ajoitettu - 10 istuntoa (viikoittain) parannettu-15 istuntoa ( 7 viikoittain + 8 kuukausittain)

Hiilikuorinta-monimutkainen Hiilihappokuoriohjelma

Professional kuorinta complex Carbonic Peel Program-koko kauden järjestelmä ihon syväpuhdistukseen ja nuorentamiseen. Vaihtoehto injektio-ja lasermenetelmille. Kolmivaiheinen ohjelma antaa iholle raikkaan ja levänneen ulkonäön, palauttaa terveellisen hehkun. Huomattavia tuloksia ensimmäisen istunnon jälkeen. Kuorinta monimutkainen kiihdyttää mikroverenkiertoa, normalisoi prosessien uudistamista orvaskeden solujen ja parantaa kudosten hengitystä. Ihon valokuva - ja Krono-ikääntymisen, hyperkeratoosin ja pigmentaation merkit korjataan. Ainutlaatuisten kaavojensa ansiosta ohjelma tasoittaa ihon sävyä ja helpotusta antaen sille sileyden ja joustavuuden. Indikaatiot: kasvojen ja ikään liittyvät ryppyjä, vähentynyt turgor, comedones, seborrhea, post-akne, pigmentti, hyperkeratoosi. Vasta: yksittäisten intoleranssi komponentteja, yliherkkyys ihon, rikkoo eheyden ihon, ihosairauksia, ihottuma, herpes ja virus-sairauksien akuutissa vaiheessa.

Jaa tämä sivu